tirsdag 27. desember 2011

Rustikt og resirkulerbart

"Det sies at en manns søppel kan være en annen manns skatt"

 

En gammel og nedslitt inngangsdør kan bli til en lekker sengegavl, eller hva med å bruke en rustikk stubbe fra hagen som bein til salongbordet?
Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva vi kan designe selv av stilige interiørprodukter, fra rusk og rask. Og det kan være til stor hjelp å la seg inspirere av designere som sitter inne med en god porsjon kunnskap og skaperevne.

 

Noe av det som gjør gjenbruk så unikt, er muligheten til å trekke produkter ut av sitt vante element, og bruke de på en helt ny måte. Og ønsker man at et produkt skal beholde sitt rustikke og originale uttrykk, kan det være like stilig og effektfullt å la produktet forbli ubehandlet.

 Det beste med naturens skatter er at man kan lage seg et særeget og originalt produkt som ingen andre har. Dessuten er jo disse materialene helt gratis.

 

 

La deg inspirere av andre
Den nye resirkulerte trenden er en positiv og økonomisk trend som hedrer de produktene vi en gang har vært så glade i. Det finnes mange steder å hente inspirasjon fra hvis den kreative prosessen skulle stoppe opp. På nettet vrimler det av blogger, forumer og nettsteder som fokuserer på ”gjør det selv” produkter. Så det er bare å surfe i vei og la seg inspirere av nettets uendelige og kreative verden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

- Elsker kommentarer-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...