søndag 18. desember 2011

Bli glad hver dag!

Del et smil eller en latter med en venninne.


Glede smitter, hvorfor ikke smitte dine nærmeste?

Tør å le høyt når du er sammen venner, kjæreste eller familie.Få ting gjort!

 Har bilen stått skitten i garasjen siden sist gang dere var på skogstur? Det plager deg helt sikkert at du ikke har fått vasket den. Istedet for å å utsette ting du gruer deg til, få de gjort! Da har du hvertfall en bekymring mindre. 


 Enkle gleder!

Nyt enkle og gjerne barnslige gleder. Husker du hvor gøy det var å blåse såpebobler da du var liten? Du blir aldri for gammel til lekende gleder!

Skriv ned hyggelige opplevelser

Hver kveld bør du skrive ned tre hyggelige ting som har skjedd i løpet av dagen. Disse tingene vil hjelpe deg å glemme de triste eller negative tingene som har skjedd samme dag.


Opplevelser fremfor ting!

Neste gang du skal gi en venn eller en venninne en gave, tenk opplevelse fremfor ting. Det er mye hyggeligere å få en massasje en en vase i glass til 30-årsdagen.


 

Si "takk"!

Husk å takke når du får hjelp. Det skal være oppriktig, så husk å ta en kollega i hånden, se vedkommende i øynene og takk dersom du fikk god hjelp.
Se opp!

Se opp, fremfor ned. Det vil si se opp når du er ute å går, tell skyer, piper eller hustak. Det er vanskeligere å være deppa med lyset midt i ansiktet!Ta deg tid...

Tid er en dyrebar ting. Pass på å gi deg selv kvalitetstid innimellom alle oppgaver. Det kan være tid til å lakke negler, lese en god bok, se yndlingsfilmen din i sofaen eller spise take-away i sengen på en grå søndag!
Hjelp andre...

Du ser kjæresten din streve for harde livet med å knyte slipset. Hvorfor ikke hjelpe han? Å låne dine nærmeste en hjelpende hånd er et fint tegn på vennlighet!


Pepp opp andre!
En god venninne skal på date. Sett av tid til å hjelpe henne med forberedelser som å finne antrekk, planlegge samtaletemaer og peppe 
henne klar!
 -Ha en fortsatt nydelig mandag-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

- Elsker kommentarer-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...