fredag 6. januar 2012

Tren hjemme.

Ble sittende å Google litt i dag og fant noen interessante artikler. Det handle for det meste om, hvor trendie det er blitt å trene hjemme. Vet ikke helt om jeg er helt enig. Jeg liker vertfall best å komme meg ut av hus når jeg skal trene. Det er litt av det som er deilig med å dra på trening. Men for noen kan jo det å trene hjemme være tid sparende. Her er vertfall en artikkel jeg fant på klikk.no.
Hvor ofte har vi ikke droppet treningstimen i siste liten på grunn av dårlig vær eller knapp tid. Treningsstudioene lever godt på såkalte støttemedlemmer.
For deg som har et rom du strengt tatt ikke utnytter fullt ut, kan det være en god idé å lage ditt eget, private treningsstudioSjekkliste
Er det muligheter for god ventilasjon i rommet? Hvis ikke er det fare for at det vil stinke sure sokker etter en uke.
  • Pass på at gulvet er solid nok til at en flere kilo tung vektstang kan gå i bakken uten at gulvet tar skade. Husk at selv om betong er hardt, er det verken komfortabelt å ligge på eller lett å holde rent. Linoleumsbelegg kan være en god og rimelig løsning.
  • Det kan også være lurt å beskytte gulvet under tredemøller og annet utstyr med matter.
  • Tenk plassering. En loftsbod kan være perfekt for ditt behov, men for eventuelle naboer i etasjen under er det ikke like problemfritt at du trener spenst eller utholdenhet på step-kassa hver kveld. Skal du bygge fra scratch, er lydisolasjon noe å tenke på.
  • Sjekk takhøyden, treningsapparater kan være store. Skal du ha tredemølle, bør du legge en halv meter til din egen høyde for plass til løping i stigning.
  • Glem ikke atmosfæren. Er rommet lyst og innbydende, vil du sannsynligvis bruke det oftere enn om det er mørkt og trist. Lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

- Elsker kommentarer-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...